Lyst til å skape RÅ opplevelser for andre?
Har du lyst på egen restaurant, men kvier deg for å starte opp selv? Som restauranteier i Sabrura får du både i pose og sekk. Finn ut mer om mulighetene du får.
Drømmer du om å drive en restaurant, men kvier deg for å starte opp selv?
Som restauranteier i Sabrura får du i pose og sekk. Du får drive restauranten som din egen – og suksessoppskriften lagt i hånda. Konseptet har vi allerede testet, skrellet og glasert. Jobben din blir å skape en arbeidsplass hvor du og folka dine trives.
Så, hvorfor føles det trygt å drive en Sabrura-restaurant?
Fordi du
- får verktøyene du trenger for å lykkes med en lønnsom og populær sushirestaurant
- får grundig opplæring i konsept og drift
- får dekket kursene du trenger
- alltid har oss i ryggen – med støtte og heiarop
I havet finnes det flust av muligheter. Du må bare tørre å ta sats og hoppe etter laksen.
Hva er suksessoppskriften?
Nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser. Kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.
Det liker mannen, dama og ungene i gata.
I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag.
Om vi er stolt av det vi får til sammen? Det kan du bite deg i nesa på.
Et hav av muligheter i Bitastad-familien
Som om støtten fra Sabrura ikke var nok, har du også selskapet Bitastad som en bauta i bakgrunnen.
Sabrura Sticks & Sushi er nemlig en del av Bitastad AS, som er Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier flere restaurantkjeder i tillegg til Sabrura: Kompis, Big Bite, Jordbærpikene og Sot Bar & Burger.
Som en del av Bitastad-familien har du store muligheter for å enten gjøre karriere i ett av selskapene – eller på tvers.
Vil du vite mer?
Som RÅ restauranteier får du
- fiks ferdig restaurant som gir gjestene stilrene omgivelser å nyte sushien i
- grundig opplæring og driftsstøtte – i rutiner, økonomi, markedsføring, administrasjon, ledelse og HR
- butikkdatasystem med råvarekontroll og ferdig system for IK-mat
- tilrettelegging for personlig utvikling som leder, inkludert årlige samlinger
- bli en del av en solid og profesjonell kjede med klare vekstambisjoner
Du kommer til dekket bord, men tar ansvar for å bygge entusiasme og styre skuta i riktig retning.
Som kaptein for Sabrura-laget
- er du raus og inkluderende – du deler erfaringer og unner kolleger suksess
- ser du muligheter fremfor problemer
- er du glad i å ha flere baller i luften, og har evnen til å lande dem
- har du sans for detaljer og høy råvarekvalitet
- har du svært gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper